Verslag Fochteloo

 

Op hemelvaartsdag 9 Mei zijn wij afgereisd naar Fochteloo.

Dit keer was het de beurt aan Gerjanne, Marco, Marcel H, Marcel M en Addie.
Gerjanne heeft in de Regio klasse en de Dames klasse gereden. In de Regio klasse belande zij in de eerste manche in de greppel. In de tweede manche werd zij netjes 3de. In de derde manche werd zij 7de en de vierde manche kwam zij als 5de over de finish. Er werd in deze klasse 4 keer om punten gereden. In het eind klassement eindigde zij als 6de. In de Dames klasse werd zij in de eerste manche 4de, in de tweede manche 3de en de derde manche 4de. In de vierde manche werd het de auto toch te veel om 8 manches achter elkaar te rijden dus hielt de auto er na de eerste bocht mee op.
Marcel H. kwam uit in de klasse van de Junioren. Hij werd de eerste manche netjes 5de. In de tweede manche werd hij 9de en n de derde manche werd hij 6de. Dit was helaas niet goed genoeg om door te mogen naar de finale.
Addie en Marcel M. kwamen beide uit in de Standaard klasse. Na een goede start van beide mannen eindigde Addie als 4de en belande Marcel helaas in de greppel. In de 2de manche werd Addie weer netjes 5de. In de derde en vierde manche had Addie minder geluk. In beide manches kwam hij vast te zitten. Toch werd hij in het eind klassement nog 7de. Marcel werd in de tweede en derde manche 8ste. De auto liep niet fijn meer dus besloot hij de vierde manche niet te rijden. In het eind klassement werd hij 9de.
Marco starte in de 1800 cc. Na een paar crossen gemist te hebben omdat ze het probleem in de auto niet konden vinden had hij gisteren een goede dag. Hij werd in de eerste manche 3de. In de tweede manche werd hij 5de en in de derde en vierde manche werd hij 4de. In het eind klassement eindigde hij op een nette 4de plek.